Logo Caribische Vakanties
Heerlijk eten en ontspannen bij Hemingway

Hemingway Beach Bar Restaurant Curacao is een fantastische plek om te genieten van lekker eten, verfrissende drankjes en een ontspannen sfeer. Gelegen aan de prachtige Mambo Beach baai op het eiland Curaçao, biedt Hemingway Beach Bar Restaurant de perfecte setting om te genieten van het Caribische eiland leven.

Waarom Hemingway Curacao bezoeken?

Hemingway Beach Bar & Restaurant op Curaçao is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning, lekker eten en drinken, en een prachtige omgeving om van te genieten. Hier zijn enkele redenen waarom je Hemingway Beach Bar & Restaurant op Curaçao zou moeten bezoeken:

Prachtige locatie: Hemingway Beach Bar & Restaurant ligt aan een van de mooiste stranden van Curaçao – het strand van Mambo Beach. Het strand biedt kristalhelder water, wit zand en een prachtig uitzicht op de oceaan.

Ontspannen sfeer: Hemingway Beach Bar & Restaurant heeft een ontspannen sfeer die perfect is voor een dagje aan het strand of een avondje uit. De bar biedt een uitgebreide selectie drankjes en cocktails, terwijl het restaurant heerlijke gerechten serveert, waaronder visgerechten en lokale specialiteiten.

Prachtige zonsondergang: De zonsondergangen vanaf Hemingway Beach Bar & Restaurant zijn spectaculair en bieden een romantische setting voor een avondje uit met je partner of om te genieten van een drankje met vrienden.

diner bij hemingway Curacao
Drankjes bij hemingway curacao

Onze aanraders bij Hemingway

Op de uitgebreide menukaart van Hemingway staat ongetwijfeld iets wat jij ook lekker vindt. Of het nu is voor lunch, diner of een borrel er is voor elk moment van de dag wel iets om van te genieten.

Zelf ben ik groot fan van de ribeye maar ook de pasta vind ik heerlijk. Ook de cocktails zijn top. Mijn favoriet is zonder twijfel de Flamingo. Een echte aanrader!

Bereikbaarheid van Hemingway

Hemingway Beach Bar & Restaurant is gelegen aan Mambo Beach op Curaçao. Er zijn verschillende manieren om Hemingway Beach Bar & Restaurant te bereiken:

Taxi: Je kunt gemakkelijk een taxi nemen vanuit Willemstad naar Hemingway Beach Bar & Restaurant.
Huurauto: Als je van plan bent om tijdens je verblijf op Curaçao meerdere locaties te bezoeken, dan kan het huren van een auto een goede optie zijn. Op curaçao zijn verschillende bedrijven waar je voor een goede prijs een auto kan huren.

Huur hier je auto voor je vakantie op Curaçao! >

Shuttle service: Hemingway Beach Bar & Restaurant biedt een shuttle service aan voor gasten die in de buurt verblijven. Neem contact op met de bar voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven.