Logo Caribische Vakanties
Resorts van Bonaire
De fijnste resorts van Bonaire

Hagelwitte stranden, een rijke geschiedenis en heerlijk eten: dat is Bonaire in een notendop. Als je op zoek bent naar de perfecte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de ultieme vakantie-ervaring, dan ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je naar zo’n prachtige bestemming reist, wil je natuurlijk ook een verblijf wat de pracht van het eiland weerspiegelt. Een fijne plek waar je je kunt terugtrekken na een dag vol avonturen! Het aanbod van resorts op Bonaire is groots, daarom helpen wij je een handje door een selectie van de mooiste resorts op Bonaire met je te delen!

Waar let je op bij het kiezen van een resort?

Voordat je ‘resorts Bonaire’ gaat opzoeken en ontelbaar veel opties tegenkomt, is het verstandig om eerst te bepalen wat je zoekt in een resort. Met hoeveel personen ga je op reis, welke faciliteiten zijn een must en wat is je budget? Dit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden. Aangezien een aanzienlijk deel van het aanbod dan niet in je wensen valt, is het ook zonde van je tijd als je eerst door al deze opties heen moet scrollen. Weet je even niet waar je allemaal rekening mee kunt houden?

  • Locatie en bereikbaarheid. Bedenk waar je graag wilt verblijven op Bonaire. Kies je voor een het bruisende centrum van Kralendijk, de hagelwitte stranden van Klein Bonaire, of juist de rustige schoonheid van Rincon? Naast te kijken hoe mooi de plek is, is het ook verstandig om na te denken over de strategische ligging. Kun je bijvoorbeeld makkelijk op pad om ergens een hapje te eten of een strand te bezoeken? Dat zijn dingen om over na te denken.
  • Budget. Hoeveel ben je bereid om per persoon per nacht uit te geven? Het is verstandig om in beeld te hebben hoeveel je van plan bent uit te geven aan activiteiten en accommodatie. Op Bonaire vind je een breed aanbod aan accommodaties en resorts, in verschillende prijsklassen. Zo kun je er overnachten in een hostel als budget optie, maar kun je ook flink uitpakken in een all-inclusive hotel.
  • Voorzieningen. Overweeg welke faciliteiten voor jou van essentieel belang zijn om bij het resort te hebben. Zwembaden, restaurants, wellnesscentra en kinderclubs zijn allemaal voorzieningen die je verblijf aangenamer kunnen maken.
    Beoordelingen en recensies. Neem de tijd om online recensies te lezen. Andere reizigers kunnen een waardevol inzicht geven of de beloofde service daadwerkelijk aanwezig is.
  • Seizoensinvloeden. Houd rekening met het reisseizoen. In het hoogseizoen is het vaak drukker en duurder, maar er is ook een breed aanbod aan activiteiten. In het laagseizoen is je verblijf goedkoper, maar kan het voorkomen dat er minder te doen is. Ga na wat je zou willen doen op vakantie en wanneer je dan het beste naar Bonaire kunt reizen.
  • Speciale wensen. Moet het resort rolstoelvriendelijk zijn of wil je graag je huisdier meenemen? Dit zijn speciale wensen die lang niet bij alle resorts mogelijk zijn. Lees daarom goed de beschrijving door om te zien wat wel mogelijk is en wat niet.
de mooiste resorts van bonaire

Aanraders resorts Bonaire

Nu je een duidelijker beeld hebt van jouw ideale vakantie, kun je beginnen met de zoektocht naar het perfecte resort op Bonaire. Laat de voorpret beginnen! Wij delen alvast enkele aanraders om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte resort op Bonaire.

Delfins Beach Resort

Adres: Punt Vierkant 44, Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Dit heerlijke resort is centraal gelegen bij Kralendijk. Hier kun je heerlijk vertoeven in het buitenbad, beweging krijgen in de sportschool en genieten van heerlijke gerechten in het eigen restaurant. Het restaurant serveert voornamelijk Chinese, Indiase en Indonesische gerechten. Heb je speciale dieetwensen? Dan houdt het resort hier rekening mee. De avond sluit je af met een heerlijk drankje in de bar gelegen aan de achterkant van het resort. Neem hier ook zeker overdag een kijkje, want je zit direct aan het privéstrand van Delfins Beach Resort! Een heerlijk, hagelwit strand dat niet te druk is. Ga je op pad? Dan huur je bij Delfins Beach Resort eenvoudig een auto of fiets.

Een heerlijke vakantie op Bonaire heb je bij Delfins Beach Resort. Ontdek het zelf en boek nu!

Kies je voor rust - resorts bonaire
Avontuur resorts Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Adres: J.A. Abraham Boulevard 80, 100001 Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Klaar om volledig in de watten gelegd te worden? Op 3 kilometer afstand ten zuiden van Kralendijk vind je het aangename Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire! En nee, dit is niet zoals hoe we Van der Valk in Nederland kennen ;). Dit all-inclusive resort beschikt over een eigen strand, jachthaven en biedt verschillende activiteiten om je te voorzien van een actieve vakantie. Snorkelen, duiken, kajakken en zeilen kan allemaal vanuit het resort. Liever wat rustiger aandoen? Geniet dan van heerlijke maaltijden en zelfgemaakte cocktails terwijl je uitkijkt over de prachtige oceaan. Een all-inclusive verblijf vraagt om een hoger budget, maar je krijgt er zeker enorm veel voor terug!

Verwen jezelf met wat luxe en verblijf in Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!

Bloozz resort Bonaire

Adres: 37 EEG Boulevard, Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Een gezellig verblijf heb je bij Bloozz resort Bonaire. De vrolijke combinatie tussen hout en blauwe kleuren geeft je een ultiem vakantiegevoel, zowel om het resort heen als in de kamers. De kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt en ook uitgebreid koken is hier mogelijk. Het resort is voorzien van een buitenzwembad met een tuin waar je lekker in kunt vertoeven. Ook het strand is dichtbij, in enkele stappen bevind je je op Bachelor’s Beach. Loop wat verder door en je komt Donkey Beach en Te Amo Beach tegen.

Je weet zeker dat je een prettige vakantie hebt wanneer je in Bloozz resort Bonaire verblijft!

Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Adres: Kaya Gobernador N Debrot 75B, Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Op 80 meter lopen van Coco’s Beach vind je het heerlijke verblijf Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire. Dit resort is rolstoelvriendelijk en beschikt over een gratis privé parkeergelegenheid, waardoor dit resort geschikt is voor iedereen! De kamers zijn praktisch ingedeeld en voorzien van alles wat je nodig hebt. Elke ochtend kun je genieten van een vers continentaal, vegetarisch of glutenvrij ontbijt. Daarna kun je ervoor kiezen om lekker aan het zwembad te liggen of een verfrissende duik te nemen in de zee. Ook voor een snorkeltour ben je hier aan het juiste adres!

Een fijne en toegankelijke vakantie beleef je bij Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire!

Ocean View Villas

Adres: Kaya Ir. Randolph Statius van Eps 6, 0000 Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Ocean View Villas verwelkomt gasten met een verfrissend zwembad, gratis WiFi en een uitnodigend buitenterras. Ook is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

De locatie van Ocean View Villas is ideaal, met een supermarkt en verschillende restaurants op minder dan 5 km afstand, waaronder populaire eetgelegenheden zoals Cactus Blue en het Argentijnse restaurant Patagonia. Voor gasten die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van Bonaire, ligt het Bonaire Museum op slechts 5 km afstand. Als je de prachtige onderwaterwereld van Bonaire wilt verkennen, bereik je het Bonaire Nationaal Marine Park in slechts 5 minuten rijden.

Ocean View Villas biedt de perfecte balans tussen comfort en gemak, waardoor je de vrijheid hebt om Bonaire in je eigen tempo te verkennen!

Resorts van Bonaire
Aanraders resorts Bonaire

Hillside Resort Bonaire

Adres: Kaya Linda 19, Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Is verblijven bij een strand voor jou geen must? Trek dan de heuvels in en verblijf bij Hillside Resort Bonaire! Dit verblijf vind je op 10 minuten rijden van Kralendijk en kent een rustigere omgeving. Voor een frisse duik hoef je niet naar een strand af te reizen, het resort is namelijk voorzien van een buitenbad. Een hapje eten kun je doen bij de snackbar van Hillside Resort. Wil je een dag een watersport beoefenen? Dan kun je dat eenvoudig regelen bij de balie.

Ontsnappen uit de drukte van Kralendijk? Dan is Hillside Resort Bonaire een goede optie!

The Hut Bonaire

Adres: 11 Kaya Dialma, Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Ontspan en verfris jezelf in het buitenzwembad, omringd door tropische tuinen. Geniet van de warme zonnestralen op het ruime terras, perfect voor een luie middag of een romantische avond. Heb je trek? Dan kun je in het restaurant van The Hut terecht voor een heerlijke maaltijd. The Hut Bonaire ligt op een gunstige locatie dicht bij diverse beroemde bezienswaardigheden. Op slechts 1,1 kilometer afstand vind je Coco’s Beach, ideaal om te zwemmen en te zonnebaden. Chachacha Beach ligt op 1,8 kilometer afstand en Flamingo Beach vind je 2 kilometer verderop. Verder zien de kamers er mooi uit en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt! Kortom: een fijn vertrek voor je vakantie op Bonaire!

Bij The Hut Bonaire weet je zeker dat je een goede vakantie zult hebben!

Tip van flip

Geen idee waar je de mooiste stranden kunt vinden op Bonaire? Geen probleem, wij hebben dit al voor je onderzocht!

Puur Bonaire

Adres: Kaya Saturnus 22, Belnem, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Gelegen in Belnem, op slechts 400 meter van het adembenemende Bachelor’s Beach, biedt Puur Bonaire een heerlijk verblijf met uitzicht op het zwembad en een divers aanbod aan voorzieningen, waaronder gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Elke accommodatie is uitgerust met moderne gemakken, zoals airconditioning, een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, broodrooster, koelkast en kookplaat. Puur Bonaire verwent gasten met een zonneterras waar ze kunnen ontspannen en van de zon kunnen genieten. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt het aparthotel fiets- en autoverhuur aan, waardoor gasten de vrijheid hebben om de prachtige omgeving te verkennen.

Voor strandliefhebbers is Te Amo Beach slechts 1,4 km verwijderd van de accommodatie, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen aan het strand en van de Caribische zon te genieten. Bovendien bevindt de internationale luchthaven Flamingo zich op slechts 1 km afstand van Puur Bonaire, wat het reizen naar en van de accommodatie zeer gemakkelijk maakt.

Puur Bonaire biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Boek vandaag nog en geniet van een heerlijk verblijf in Belnem, Bonaire!

Dus, snel op vakantie naar Bonaire?

Op Bonaire is de keuze aan mooie resorts dus reuze. Het is dan ook de perfecte bestemming om tijdens bijvoorbeeld je wereldreis heerlijk te kunnen ontspannen. Kies één van de heerlijke resorts uit deze lijst of van de slider hieronder en relax!