Logo Caribische Vakanties
powerboat-tour-boot
Powerboat Caribbean tour - De leukste dag van je vakantie!

Ben jij een liefhebber van achtbanen en snelheid? Dan is de Powerboat Caribbean op Curaçao de perfecte ervaring voor jou. De 2 RIB boten bieden spectaculaire trips aan, waaronder naar Klein Curaçao, de Blauwe Kamer, snorkelen en bovenal een onvergetelijke adrenalinekick.

Een dag met ons staat garant voor persoonlijke aandacht en een kleinschalige ervaring, met maximaal 10 personen per boot. Dit zorgt ervoor dat jouw avontuur een intieme en memorabele belevenis wordt.

De verschillende soorten trips die Powerboat Caribbean aanbiedt

 

Powerboat dagtrip: Zeeschildpadden en de Blauwe Kamer

Ontdek in één dag de hoogtepunten van het eiland met onze snelle Powerboat tour! Deze excursie biedt een unieke gelegenheid om te snorkelen met zeeschildpadden, de betoverende Blauwe Kamer-grot te verkennen en volop te genieten van een opwindende rit op onze Powerboat. Houd er rekening mee dat het reisplan kan variëren vanwege veranderende weersomstandigheden.

Powerboat dagtrip: Klein Curaçao

Een dagje naar Klein Curaçao is een van de meest geliefde uitstapjes op het eiland. Dit paradijselijke eiland ligt ongeveer 25 kilometer van Curaçao en is alleen per boot bereikbaar. Het adembenemend witte zandstrand biedt een perfecte achtergrond voor prachtige foto’s en ontspanning. Hier kun je volop genieten zonder afleiding, want er is geen WiFi beschikbaar. Geniet van de schitterende blauwe zee, ga snorkelen, bekijk de vuurtoren en dankzij de Powerboat trip ben je er razendsnel!

Powerboat trip 2,5 uur: Snorkel en bezienswaardigheden tour

Als je op zoek bent naar een super coole ervaring op een Powerboat, dan is deze trip iets voor jou! In 2,5 uur verken je een prachtig gebied genaamd Spanish Water, ga je snorkelen bij een gezonken scheepswrak en zie je de kustlijn vanaf de oceaan. De Powerboat biedt een unieke ervaring die aanvoelt als een achtbaan op het water.

Waarom kiezen voor de Powerboat Caribbean tour?

Kleinschalige ervaring: Wij houden de groepen bewust klein, waardoor je optimaal kunt genieten van de trip en alle aandacht krijgt die je verdient.

Minste kans op zeeziekte: Onze boot schommelt niet langzaam, maar scheert razendsnel over het water. Hierdoor is de kans op zeeziekte minimaal, en kun je volop genieten van de tocht.

Snelste boot naar Klein Curaçao: Waar anderen zeker 2 uur onderweg zijn, brengt onze Powerboat je er in maximaal 50 minuten. Zo heb je meer tijd om te genieten van het prachtige Klein Curaçao en al haar schatten.

Avontuurlijke ervaring: Stel je voor dat je in een achtbaan zit, maar dan op het water, zonder loopings. De Powerboat biedt een adrenalinekick als geen ander!

Gezellig en ervaren personeel: Ons team staat klaar om jouw dag met ons onvergetelijk te maken. We zorgen voor een vriendelijke en professionele service, waardoor je je direct thuis voelt.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar: Ook voor jonge avonturiers is de Powerboat een geweldige ervaring. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen meegenieten van het wateravontuur.

De Powerboat tour is helaas niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met rug- en nekklachten: Omdat onze tochten een flinke dosis snelheid en actie bevatten, adviseren we zwangere vrouwen en mensen met rug- en nekklachten om deelname te vermijden voor hun eigen veiligheid en comfort.

Kortom, als je op zoek bent naar een opwindend avontuur op het water, kies dan voor de Powerboat. Met ons ben je verzekerd van een onvergetelijke en adrenaline-gevulde dag, omringd door het prachtige landschap van Curaçao. De Powerboat tour op Curaçao is een spectaculaire ervaring vol snelheid en adrenaline. Met kleine groepen van maximaal 10 personen per boot geniet je van persoonlijke aandacht tijdens de trips naar o.a. Klein Curaçao en de Blauwe Kamer. De Powerboat staat garant voor een onvergetelijk avontuur op het water. Boek jouw avontuur nu!