Logo Caribische Vakanties
Druif Beach op Aruba strand
Druif Beach Aruba - Een tropisch paradijs aan de westkust

Druif Beach, gelegen aan de westkust van Aruba, verwelkomt je met een lange, ovaalvormige strook hagelwit zand. Dit betoverende strand is de thuishaven van de laagbouw hotels van Eagle Beach, waardoor je direct toegang hebt tot de accommodaties en restaurantfaciliteiten op een steenworp afstand van het kalme Caribische zeewater. Hoewel Druif Beach zich niet ver van het bruisende centrum van Oranjestad bevindt, heerst hier een serene en ontspannende sfeer. Het strand is direct verbonden met andere stranden in het Eagle Beach-gebied, waardoor je kunt genieten van kilometerslange stroken van witte zandstranden.

Activiteiten bij Druif Beach

Druif Beach, gelegen aan de westkust van Aruba, verwelkomt je met een lange, ovaalvormige strook hagelwit zand. Dit betoverende strand is de thuishaven van de laagbouw hotels van Eagle Beach, waardoor je direct toegang hebt tot de accommodaties en restaurantfaciliteiten op een steenworp afstand van het kalme Caribische zeewater. Hoewel Druif Beach zich niet ver van het bruisende centrum van Oranjestad bevindt, heerst hier een serene en ontspannende sfeer. Het strand is direct verbonden met andere stranden in het Eagle Beach-gebied, waardoor je kunt genieten van kilometerslange stroken van witte zandstranden. Ontdek waarom een vakantie op Druif Beach een heerlijk rustgevende ervaring is.

Druif Beach Aruba

Verblijven aan Druif Beach

Voor een ultieme strandervaring kun je kiezen uit twee hotels die direct aan Druif Beach liggen: Divi Aruba All Inclusive en Tamarijn. Beide 4-sterren resorts hanteren de all inclusive formule en bieden laagbouw accommodaties. Divi Aruba All Inclusive, ook wel bekend als Divi Beach, biedt een prachtig uitzicht op het strand en de ruisende zee. De strandbedjes zijn exclusief voor de gasten van de resorts, wat zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer.

Praktische informatie voor je bezoek aan Druif Beach

Druif Beach is gemakkelijk te bereiken met de auto, taxi of bus. Het strand ligt aan de westkant van Aruba en is voorzien van wit poederzand en kalme wateren. Vergeet niet voldoende zonnebrandcrème mee te nemen, want de zon schijnt fel op dit prachtige strand. Geniet van de rustige omgeving en de vele mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het strandplezier.

Conclusie: Druif Beach – Een betoverend strandparadijs

Druif Beach is een waar paradijs op Aruba, met zijn schitterende zandstrand en azuurblauwe zee. Het strand biedt de perfecte omgeving voor een ontspannen en rustgevende vakantie. Of je nu wilt zwemmen, watersporten wilt beoefenen, ontspannen op het strand of genieten van het fantastische uitzicht op de pelikanen, Druif Beach heeft voor elk wat wils. Met de laagbouw hotels van Eagle Beach in de nabijheid, kun je optimaal genieten van dit tropische strandparadijs. Vergeet je fotocamera niet, want dit betoverende stukje Aruba wil je voor altijd vastleggen. Hier maak je herinneringen die een leven lang meegaan!