Logo Caribische Vakanties
Eagle Beach Aruba met kenmerkende divi boom
Eagle Beach - Eén van de langste stranden van Aruba

Welkom op het adembenemende Eagle Beach, een van de langste stranden van Aruba. Dit beeldschone strand is niet alleen bekroond als het beste strand in het Caribisch gebied, maar prijkt ook op de tweede plaats van de mooiste stranden ter wereld volgens tripadvisor! Met zijn witte poederzand, azuurblauwe water en de iconische divi-divi-bomen, biedt Eagle Beach een onvergetelijke en betoverende ervaring. Lees verder en ontdek waarom dit strand een must-visit bestemming is voor elke strandliefhebber.

Ontdek dit prachtige strand

Eagle Beach, gelegen op het paradijselijke eiland Aruba, betovert bezoekers met zijn adembenemende schoonheid. Het breedste strand van Aruba staat bekend om zijn poederzachte, parelwitte zand dat uitnodigt tot lange wandelingen en ontspannen zonnebaden. Terwijl je geniet van de Caribische vergezichten en het rustgevende geluid van de golven, kun je ook een schaduwrijke plek opzoeken onder de lage bomen of ontspannen in een van de strandhutjes.

Eagle Beach biedt niet alleen een serene en ontspannen sfeer, maar ook een scala aan watersportmogelijkheden voor avontuurlijke zielen. Van zwemmen en snorkelen tot jetskiën en zeilen, er is voor elk wat wils op dit betoverende strand.

Eagle Beach Aruba met kenmerkende divi boom

Eén van de langste stranden van Aruba

Eagle Beach is niet alleen bekend om zijn schoonheid, maar het is ook een van de langste stranden van Aruba. Met zijn uitgestrekte kustlijn biedt het meer dan genoeg ruimte voor strandgangers om te genieten van de Caribische zon en het kristalheldere water. De zachte, witte zandstranden strekken zich kilometers lang uit en nodigen uit tot lange ontspannende wandelingen langs de waterkant. Eagle beach is niet het enige lange strand van Aruba. Een ander lang strand op Aruba is Palm Beach. Deze staat dan weer bekend om haar bruisende nachtleven en de vele mogelijke activiteiten.

Verblijven aan Eagle Beach

Als je wilt genieten van alle pracht die Eagle Beach te bieden heeft, kun je kiezen uit diverse laagbouwhotels in de buurt van het strand. Deze accommodaties bieden niet alleen comfortabele kamers met een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe zee, maar sommige hotels beschikken ook over eigen cabana’s en strandbedden voor hun gasten. Hier kun je optimaal ontspannen en genieten van het strandleven.

De rustige en ontspannen sfeer van Eagle Beach maakt het de perfecte keuze voor verschillende soorten vakantiegangers. Of je nu een romantisch uitje plant, een gezinsvakantie wilt beleven of gewoon wat quality time met jezelf nodig hebt, Eagle Beach biedt voor ieder wat wils.

Conclusie: Eagle Beach mag je niet overslaan

Eagle Beach is een bestemming die je simpelweg niet mag missen tijdens je bezoek aan Aruba. Met zijn welverdiende titel als beste strand in het Caribisch gebied en zijn ongeëvenaarde schoonheid, zal dit paradijselijke strand je betoveren en verwennen.

Het breedste zandstrand, het azuurblauwe water, de kenmerkende divi-divi-bomen en de rustige sfeer maken van Eagle Beach een waar strandparadijs. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen, watersporten wilt beoefenen of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht, dit strand biedt voor ieder wat wils.

Verken de omgeving, bewonder de prachtige zonsondergang, en wie weet kun je tijdens het juiste seizoen getuige zijn van de broedplaats van schildpadden. Met zijn unieke charme en natuurlijke schoonheid zal Eagle Beach een plek in je hart veroveren en een blijvende indruk achterlaten op je vakantie naar Aruba.

Boek nu je vakantie naar Aruba en zie Eagle Beach met je eigen ogen!