Logo Caribische Vakanties
Palm Beach Aruba
Palm Beach - Het bekendste strand van Aruba

Palm Beach is een van de meest bekende en geliefde stranden op Aruba. Dit langgerekte, ovaalvormige strook hagelwit zand is de thuisbasis van de hoogbouw hotels van Eagle Beach. De kamers en restaurantfaciliteiten bevinden zich op een steenworp afstand van het kalme Caribische zeewater. Hoewel het strand niet ver van het bruisende centrum van Oranjestad ligt, biedt Palm Beach een rustige en ontspannende sfeer.

Activiteiten bij Palm Beach Aruba

Op Palm Beach Aruba is er altijd wat te beleven! Het strand bruist van activiteiten en gezelligheid, zowel op het zand als in de vele strandtenten, restaurants en bars. Het strand biedt uitgebreide watersportmogelijkheden, zoals parasailen en varen met een speedboat. ’s Avonds kun je genieten van een bruisend uitgaansgebied met nachtclubs en live muziek.

Palm Beach Aruba

Verblijven aan Palm Beach

Langs het 3,2 km lange witte zandstrand van Palm Beach liggen de meeste hoogbouw hotels, zoals Marriott, Hilton, Hyatt, Radisson, Holiday Inn en RIU. Deze luxe resorts bieden een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee en staan bekend om hun uitstekende faciliteiten. Gasten kunnen genieten van strandbedden en -hutjes voor het hotel en hebben gemakkelijke toegang tot de bruisende strandscene.

Praktische informatie voor je bezoek aan Palm Beach

Palm Beach is gemakkelijk bereikbaar met de auto, taxi of bus. Het strand heeft voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers. Hoewel de strandfaciliteiten bij de hotels exclusief zijn voor hotelgasten, is het openbare strand toegankelijk voor iedereen. Breng je eigen handdoek of strandstoel mee en geniet van het zachte zand en het kristalheldere water.

Conclusie: Palm Beach Aruba – Nooit een saai moment

Palm Beach Aruba is het bekendste strand van het eiland en biedt voor ieder wat wils. Of je nu wilt zwemmen, snorkelen, winkelen, feesten in de nachtclubs of gewoon wilt ontspannen onder een palmboom, Palm Beach heeft het allemaal. Geniet van het prachtige zandstrand, de bruisende sfeer en het adembenemende uitzicht op zee. Een vakantie op Palm Beach Aruba zal je gegarandeerd nooit vervelen!

Wil jij ook graag de sfeer proeven op het altijd bruisende Palm Beach? Boek dan nu je vakantie naar Aruba. Zie hieronder de mooiste resorts!