Logo Caribische Vakanties
curacao
Ontdek de magie van Bijblauw op het prachtige eiland Curacao

Bijblauw Curaçao

BijBlauw is een prachtig boutique hotel in het hart van Willemstad, Curaçao. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd 19e-eeuws pand en biedt een unieke mix van historische charme en moderne luxe. Het hotel beschikt over 10 kamers en suites, elk met een eigen stijl en karakter. De kamers zijn ontworpen met oog voor detail en bieden comfortabele bedden, airconditioning, gratis WiFi en andere moderne voorzieningen.

Waarom verblijven in Bijblauw?

Locatie: Bijblauw ligt op een ideale locatie in het hart van Willemstad, op loopafstand van vele bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven.

Unieke ervaring: Het boutique hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerd 19e-eeuws pand met veel historische charme. Het hotel biedt ook een unieke mix van kunst, design en cultuur, waardoor het verblijf een onvergetelijke ervaring wordt.

Comfortabele kamers: De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht met moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi en airconditioning, waardoor gasten zich meteen thuis voelen.

Restaurant: Het bijbehorende restaurant van het hotel staat bekend om zijn innovatieve gerechten en gebruik van lokale ingrediënten. Het is een geweldige plek om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Evenementen: BijBlauw organiseert regelmatig evenementen en exposities, waardoor gasten kunnen genieten van een levendige en creatieve sfeer.

Strand: Het nabijgelegen strand van Mambo is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee.

Bereikbaarheid Bijblauw

Bijblauw op Curaçao is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Hato, die ongeveer 12 km van Willemstad ligt. Er zijn verschillende manieren om het hotel te bereiken.

Taxi: Er zijn taxi’s beschikbaar op de luchthaven die je naar Bijblauw kunnen brengen. De rit duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Autoverhuur: Autoverhuur is beschikbaar op de luchthaven en is een handige optie als je van plan bent om het eiland te verkennen. Het hotel biedt ook parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen.

Shuttle service: Bijblauw biedt een shuttle service aan voor gasten die van en naar de luchthaven willen reizen. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren om ervoor te zorgen dat er beschikbaarheid is.

Eenmaal aangekomen op Bijblauw, is het gemakkelijk om te voet of per fiets de nabijgelegen bezienswaardigheden, restaurants en winkels te verkennen. Er zijn ook lokale buslijnen beschikbaar voor gasten die verder weg willen reizen.

Enthousiast geworden? Boek hier je vakantie naar Bijblauw!