Logo Caribische Vakanties
Zanzibar Willemstad
Zanzibar Curaçao: genieten van cocktails, muziek en zonsondergangen

Zanzibar Curaçao

Zanzibar Curaçao is de perfecte bestemming voor iedereen die tijdens de vakantie op zoek is naar ontspanning, lekker eten en een prachtig uitzicht over de Caribische zee. Zanzibar Beach & Restaurant is gelegen aan een van de populairste stranden van Curaçao, Jan Thiel Strand. Deze populaire plek biedt de ideale mix van rust en gezelligheid.

Zanzibar op Curaçao - uitgaan op Curacao

Vier redenen om Zanzibar Curaçao te bezoeken

  • Prachtig strand

Zanzibar Beach & Restaurant is gelegen aan het populaire Jan Thiel Strand, dat bekend staat om het prachtige witte zand en helderblauwe water. Naast het prachtige uitzicht en lekkere hapjes en drankjes, heeft het strand comfortabele ligstoelen en parasols. Dat wordt optimaal genieten van de zon en zee!

 

  • Heerlijk eten

Bij Zanzibar Curaçao kan je rekenen op een uitgebreid menu met gerechten die worden bereid met lokale ingrediënten. Of je nu houdt van smakelijke salades, heerlijke burgers, of verse visgerechten, er is voor ieder wat wils. Of te wel: een feestje voor je smaakpapillen!

  • Locatie

Zanzibar Beach & Restaurant is gelegen op een van de beste locaties van Curaçao, dichtbij populaire hotels, resorts en activiteiten. Daarnaast ook nog gemakkelijk bereikbaar.

  • Gezellige sfeer

Zanzibar Curaçao verandert ’s avonds in een bruisende hotspot, met live muziek en een gezellige sfeer en verfrissende cocktails. Het is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de Caribische levensstijl.

Activiteiten bij Zanzibar Curaçao

Watersportactiviteiten

Voor de actievere gasten van Zanzibar Curaçao zijn er verschillende watersportactiviteiten beschikbaar, zoals snorkelen, duiken en kajakken. Naast het mooie uitzicht van het eiland, kan je dus ook de prachtige onderwaterwereld van Curaçao verkennen.

Strandactiviteiten

Voor de actieve gasten van Zanzibar Curaçao die liever op het droge blijven, worden er genoeg strandactiviteiten aangeboden. Zoals: beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal en frisbee etc. Er is genoeg ruimte op het strand om te genieten van de activiteiten en de Caribische zon.

Yoga

Nabij Zanzibar Beach & Restaurant wordt er power yoga aangeboden. Dit is een krachtige en dynamische vorm van yoga, wat de perfecte activiteit is om je dag te beginnen of eindigen.

Live entertainment

’s Avonds kan je genieten van live entertainment bij Zanzibar Curaçao, zoals livemuziek, dansoptredens en andere spectaculaire shows.

Bezoek Zanzibar Curaçao

Kortom, Zanzibar Beach & Restaurant op Curaçao is een locatie die je niet mag overslaan. Deze plek is een must voor iedereen die op zoek is naar een dag vol plezier, ontspanning en entertainment. Het restaurant biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook heerlijke gerechten. Daarnaast is er een breed aanbod aan activiteiten en entertainment voor bezoekers van alle leeftijden. Of je nu wilt genieten van de zon, zee en strand, wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon even wilt ontspannen met een lekker drankje, bij Zanzibar Curaçao ben je aan het juiste adres. Vergeet niet om je camera mee te nemen om de prachtige zonsondergang vast te leggen.

Interesse gewekt? Neem gerust een kijkje op hun website. Klik hier!

Bereikbaarheid Zanzibar Curaçao

Zanzibar Beach & Restaurant is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer vanuit verschillende delen van het eiland. Het restaurant bevindt zich in het oostelijke gedeelte van het eiland.

Als je met de auto komt, kan je het beste vanuit Willemstad de Caracasbaaiweg nemen en vervolgens afslaan bij Jan Thiel Beach. Vanaf hier staat op de borden Zanzibar Beach & Restaurant aangegeven. Daarnaast zijn er ook voldoende parkeermogelijkheden op het terrein van Zanzibar Curaçao.

Als je met het openbaar vervoer naar Zanzibar Beach & Restaurant komt, kan je de bus nemen naar Jan Thiel Beach. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar het restaurant. Er zijn verschillende bussen die naar Jan Thiel Beach gaan, zoals lijn 5 en 7.

Daarnaast biedt Zanzibar Curaçao ook een gratis shuttleservice vanaf de meeste hotels en resorts in de nabije omgeving. Wel raden we aan om eerst even te informeren naar de ophaaltijden van de shuttlebus.