Logo Caribische Vakanties
Baby Beach Aruba
Baby Beach Aruba - Eén van onze favoriete stranden!

Baby Beach is een van de meest geliefde en betoverende stranden van Aruba, gelegen in het zuidelijkste deel van het eiland, dichtbij San Nicolas. Dit prachtige zandstrand, in de vorm van een halve maan, is een waar Caribisch strandparadijs dat bekend staat om zijn ondiepe, kristalheldere water. Het is de ideale bestemming voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor strandliefhebbers die willen genieten van de serene schoonheid van dit paradijselijke stukje Aruba.

Ontdek het rustige Baby Beach

Baby Beach ligt aan een kalme lagune, afgescheiden door een natuurlijk rif van de Sint-Nicolaasbaai. Dankzij het ondiepe water, loopt het strand zeer geleidelijk af, waardoor je ver de zee in kunt lopen zonder het contact met de bodem te verliezen. Dit maakt Baby Beach een uitstekende bestemming voor zwemmers van alle leeftijden die willen genieten van de warme Caribische wateren.

Voor snorkelliefhebbers biedt Baby Beach een speciaal gemarkeerd snorkelgebied, waar je kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld vol kleurrijke vissen. Het is de perfecte plek voor beginnende snorkelaars die in alle veiligheid willen ontdekken wat de Arubaanse wateren te bieden hebben.

Baby Beach heeft ook Big Mama’s Grill, een eetgelegenheid waar je kunt genieten van smakelijke hamburgers, hotdogs, barbecuegerechten en diverse visschotels. Hier kun je niet alleen heerlijk eten, maar ook in contact komen met de lokale bevolking en genieten van de gastvrije sfeer van Aruba.

Baby Beach Aruba

Verblijven in de buurt van Baby Beach

Hoewel Baby Beach zich iets afgelegen bevindt, zijn er in de omgeving enkele prachtige accommodaties waar je kunt genieten van een ontspannen en comfortabel verblijf. Veel van deze accommodaties bieden adembenemende uitzichten op de zee en zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een afgelegen vakantie-ervaring.

Wel zul je altijd een stukje moeten reizen om bij Baby Beach te komen. Ik probeer dit altijd als voordeel te zien, want hierdoor is het strand niet zo druk als bijvoorbeeld palm beach of eagle beach. Het strand is echter minstens net zo mooi. Vandaar dat ik het reizen er absoluut voor over heb!

Praktische informatie voor je bezoek aan Baby Beach

Je kunt strandbedden, windschermen en snorkeluitrusting huren om optimaal te genieten van je tijd op Baby Beach. Ook zijn er gratis hutten verspreid over het strand beschikbaar, waar je kunt ontspannen en jezelf kunt beschermen tegen de felle zon.

  • Openingstijden: Baby Beach is het hele jaar door geopend.
  • Toegangsprijs: Er is geen toegangsprijs om Baby Beach te betreden.
  • Voorzieningen: Op het strand zijn er douches, toiletten en kleedruimtes beschikbaar voor bezoekers.
  • Snorkelen en duiken: Baby Beach biedt uitstekende mogelijkheden om te snorkelen en te duiken. Binnen het gemarkeerde snorkelgebied kun je veilig genieten van de onderwaterwereld.
  • Bereikbaarheid: Baby Beach ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Palm Beach hotels. Het is bereikbaar per auto, taxi of bus.

Baby beach is een paradijs voor strandliefhebbers!

Baby Beach is werkelijk een uniek en betoverend strand op Aruba. Het ondiepe en kristalheldere water maakt het de perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Of je nu wilt zwemmen, snorkelen of gewoon wilt ontspannen op het hagelwitte zandstrand, Baby Beach biedt voor ieder wat wils. Geniet van de serene schoonheid van dit afgelegen stukje paradijs en beleef een onvergetelijke ervaring op dit prachtige strand in het zuiden van Aruba.

Wil jij met je eigen ogen Baby Beach (en andere stranden op Aruba) ontdekken? Bekijk dan hieronder onze vakanties naar Aruba!