Logo Caribische Vakanties
Baoase Luxury Resort Curaçao – dé plek waar je wil zijn!

Zin in een heerlijk getaway waar je ondergedompeld wordt in luxe? Bezoek dan Baoase Luxury Resort op Curaçao, een heerlijk resort waar luxe en ontspanning samenkomen. Verwen jezelf door te verblijven in één van de prachtige villa’s of suites aan de kust bij Willemstad en geniet van de verschillende experiences die Baoase Luxury Resort te bieden heeft.

Experiences

Baoase Luxury Resort biedt verschillende activiteiten aan, variërend tussen rustgevende ervaringen en actieve uitjes. Kom volledig tot rust door te luisteren naar de golven van de zee terwijl je een heerlijke massage krijgt. Ga het water op met de Baoase Yacht, waar je met elkaar kan genieten van een mooie tocht over de blauwe wateren van Curaçao. Geniet van een drankje terwijl je langs de mooiste stranden van Curaçao vaart.

Zin in meer actie? Vaar dan met de Bibi Power 2 in rap tempo over de heldere zee en maak verschillende stops om te snorkelen of te duiken. Even weg bij het water? Dan kun je ook onder begeleiding gaan hiken op de Christoffelberg, de hoogste berg van Curaçao.

Culinair genieten

Bij Baoase Luxury Resort weten ze wat lekker eten is. Met twee restaurants op toplocatie weet je zeker dat je een goede avond gaat beleven, vol verrassende smaken! Zo kun je heerlijk aan het strand dineren of kiezen voor een mooi uitzicht vanaf sunset deck. Terwijl je geniet van de zon die langzaam ondergaat, zal chef-kok René een smaakvol gerecht klaarmaken waar Franse technieken samenkomen met tropische en Aziatische invloeden. René heeft voorheen in een restaurant gewerkt dat werd bekroond met een Michelinster, dus je weet zeker dat je een bijzonder gerecht op tafel zult krijgen!

restaurant baoase luxury
Bar baoase luxuxry
Baoase Beach Luxury Resort

Romantiek bij Baoase

Bij Baoase Luxury Resort weten ze wat romantiek is. Een getalenteerde chef staat klaar met zijn team om de lekkerste creaties op tafel te zetten in de meest romantische omgeving, waardoor jouw avond met je partner niet meer stuk kan. Deze unieke dining experience is geheel aan te passen naar smaak. Wil je bijvoorbeeld romantisch picknicken of op het strand zitten met een mooie zonsondergang? Dat kan! Meer privacy? Dan kun je ook met zijn tweetjes genieten in de Gazebo of aan de pier.

Al toe aan de volgende stap in je relatie? Dan biedt Baoase Luxury Resort ook mooie gelegenheden om een aanzoek te doen. Vuurwerk, rozenblaadjes en heel veel liefde; alles wordt tot in detail geregeld. Dit zodat jij en je partner een onvergetelijke tijd zullen hebben. Ook trouwerijen en huwelijksreizen zijn te organiseren bij het resort.